Pompoen melk gekl. 12g 1,728kg

  Vier Halloween dit jaar met onze Vrolijke Chocolade Pompoenen, perfect voor elk spookachtig festijn. Elk pompoentje weegt 12 gram, en met een totaalgewicht van 1,728 kilogram per doos, zijn deze lekkernijen ideaal voor het delen met vrienden, familie of trick-or-treaters.

  Categories:
  Reference:

  H24.02239

  Onze Vrolijke Chocolade Pompoenen zijn niet alleen heel erg lekker maar ook super leuk, een mooie toevoeging aan een kleurrijke Halloween-decoratie. Of je nu een griezelig feestje organiseert of gewoon een smakelijke traktatie zoekt om de herfst te vieren, onze chocolade pompoenen zijn de perfecte keuze.

  EAN: 8715661022392

  H24.02239
  suiker, cacaoboter*, volle MELKpoeder, cacaomassa*, weipoeder (MELK), emulgator (lecithinen (SOJA)), natuurlijk aroma (vanille), kleurend levensmiddel (spirulina blauw), kleurstof (E100, E160e)

  Allergenen

  AllergieAanwezigsporenSporen onbekend
  GlutenX
  SchaaldierenX
  EierenX
  VisX
  PindaX
  SojaX
  MelkX
  NotenXX
  SelderijX
  MosterdX
  SesamzaadX
  SulfietX
  LupineX
  WeekdierenX

  Disclaimer: de productinformatie op deze website wordt met grootst mogelijke zorg en volgens opgave van producenten samengesteld. Toch kan het voorkomen dat informatie niet correct wordt weergegeven. Aan deze informatie kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. Bekijk de volledige Disclaimer.

  Misschien ook leuk