Eekhoorn melk 2,16kg

  Verwelkom de charme van de herfst met onze schattige Eekhoorn Chocolaatjes, perfect getint in rijke herfstkleuren. Elk van deze lieflijke chocolade-eekhoorns weegt 15 gram, en met een totaalgewicht van 2,16 kg per verpakking, zijn ze een heerlijke toevoeging aan elke herfstviering.

  Categories:
  Reference:

  H24.00808

  De speelse vorm en levendige kleuren brengen het seizoen tot leven, waardoor deze eekhoorns een perfecte traktatie zijn voor jong en oud. Ze zijn ideaal voor het delen tijdens herfstfestiviteiten, als sfeervolle decoratie op je eettafel, of als een hartverwarmend geschenk voor een dierbare.

  H24.00808
  suiker, cacaoboter, volle MELKpoeder, cacaomassa*, weipoeder (MELK), emulgator (lecithinen (SOJA)), natuurlijk aroma (vanille), kleurend levensmiddel (spirulina blauw), kleurstof (E100, E160e)

  Allergenen

  AllergieAanwezigsporenSporen onbekend
  GlutenX
  SchaaldierenX
  EierenX
  VisX
  PindaX
  SojaX
  MelkX
  NotenX
  SelderijX
  MosterdX
  SesamzaadX
  SulfietX
  LupineX
  WeekdierenX

  Disclaimer: de productinformatie op deze website wordt met grootst mogelijke zorg en volgens opgave van producenten samengesteld. Toch kan het voorkomen dat informatie niet correct wordt weergegeven. Aan deze informatie kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. Bekijk de volledige Disclaimer.

  Misschien ook leuk