Herfstblad melk praline 2,5kg NIEUW

  Vier de herfst met onze prachtige Chocolade Herfstbladeren, zorgvuldig vervaardigd om de essentie van het seizoen te vangen. Elk blad, met een gewicht van 16 gram en verpakt in een totaal van 2,5 kg, combineert de rijke smaak van melkchocolade met de subtiele verfijning van een hazelnoot praline vulling.

  Categories:
  Reference:

  H24.02419

  Laat je meeslepen door de elegante combinatie van zachte melkchocolade en rijke praline, zorgvuldig omhuld in elk chocoladeblad. Bestel nu onze Chocolade Herfstbladeren en breng de warmte en kleur van de herfst in huis met deze onweerstaanbare traktatie

  Martinez
  H24.02419
  Suiker, cacaoboter*, volle MELKpoeder, HAZELNOTEN*, plantaardig vet (zonnebloem en koolzaad in wisselende verhoudingen), dextrose, cacaomassa*, weipoeder (MELK), emulgator, natuurlijk aroma, kleurstof (E120, E160c, E160e)

  Allergenen

  AllergieAanwezigsporenSporen onbekend
  GlutenX
  SchaaldierenX
  EierenX
  VisX
  PindaXX
  SojaX
  MelkX
  NotenX
  SelderijX
  MosterdX
  SesamzaadX
  SulfietX
  LupineX
  WeekdierenX

  Disclaimer: de productinformatie op deze website wordt met grootst mogelijke zorg en volgens opgave van producenten samengesteld. Toch kan het voorkomen dat informatie niet correct wordt weergegeven. Aan deze informatie kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. Bekijk de volledige Disclaimer.

  Misschien ook leuk